Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Tom Sleeuwaert, Jan Anton Brouwer,Kansen door corona
  Kansen door corona
  Never let a good crisis go to waste
  € 19.95
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen  Dit boek verschijnt niet toevallig in wat hopelijk het begin van het einde van de coronacrisis is. De vrijheid lonkt. Het nieuwe normaal kondigt zich aan.
  Maar hoe sterk zal dat nieuwe normaal lijken op het oude normaal, op het leven voordat de crisis in maart 2020 losbarstte? Wat nemen we mee als we die ellendige bladzijde uit de kroniek van de wereldgeschiedenis omslaan? Wat zal er op de volgende bladzijden staan?

  Tom Sleeuwaert en Jan Anton Brouwer zijn beiden sinds het einde van de vorige eeuw werkzaam in de uitgeverijsector, een bedrijfstak die mede door de digitale ontwikkelingen voortdurend aan verandering onderhevig is. Het zoeken naar de beste manier om veranderingen gestalte te geven, is wat hen beiden bezighoudt.
  En toen kwam de coronacrisis: er was plots geen ‘normaal’ meer. De impact was groot, alles moest anders: hoe we werken, ondernemen, ons ontspannen en leren.
  Tegen de stroom van alle negatieve berichtgeving in, startten zij de zoektocht naar wat de crisis ons ook aan kansen en verbeteringen kan opleveren. Het resultaat van die zoektocht staat in dit boek.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  144 pagina's
  Met illustraties
  Juni 2021
  279 gram
  241 x 160 x 11 mm
  EAN: 9789090347882
  jab-uitgevers

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen