Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Orakelboek
  • ,Orakelboek
,Orakelboek
het antwoord op alle vragen
€ 13.50

Levertijd: 1 tot 2 werkdagenWat deed je als je in de Oudheid antwoorden op je levensvragen zocht? Je ging naar het orakel van Delphi, bezocht een magiër, óf je raadpleegde het befaamde Orakelboek. Het werd in het oude Griekenland, maar ook in latere tijdperken, fervent gebruikt als doe-het-zelf-orakel. Het boek geeft antwoord op alle belangrijke (en onbelangrijke) vragen in het leven. Ter gelegenheid van de Week van de Klassieken 2011 met als thema ‘geld’ wordt dit authentieke boekwerkje nu voor een groot Nederlandstalig publiek vertaald.
‘Ga ik failliet?’, ‘Blijft mijn vrouw bij me?’, ‘Zal ik promotie maken?’, ‘Zal ontdekt worden dat ik vreemdga?’ ‘Krijg ik een grote erfenis?’: dit is slechts een greep uit de vragen die het Orakelboek beantwoordt. Eeuwenlang gold het als raadgever in gevallen van nood en onzekerheid over de toekomst. Het boek is dan ook zeer gemakkelijk in gebruik voor wie snel moet weten of hij vergiftigd is, of hij als slaaf wordt verkocht, en of hij een ziekte overleeft.

Uit de inleiding: ‘Deze methode is vóór u ook gebruikt door koning Alexander de Macedoniër, die heerser over de wereld is geworden. Als u er evenzo gebruik van maakt, zult ook u onvergankelijke roem oogsten bij alle mensen.’

Extra informatie:

Paperback / softback
110 pagina's
April 2011
88 gram
150 x 105 x 10 mm
EAN: 9789025368357
Athenaeum

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen