Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Dominik Spenst,Het 6 minuten dagboek voor kinderen
  • Dominik Spenst,Het 6 minuten dagboek voor kinderen
Dominik Spenst,Het 6 minuten dagboek voor kinderen
Het 6 minuten dagboek voor kinderen
Positief en zelfbewust door de dag!
Het 6 minuten dagboek
€ 15.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenOntdek jouw eigen kracht, in slechts 6 minuten per dag


Ontdek je eigen superpower, voel je sterk en zelfverzekerd. In slechts 6 minuten per dag ontdek je jouw kracht en de talenten die binnen in je zitten!


Het 6 minuten dagboek voor kinderen bevat:  • Dagelijkse invulpagina’s

  • Opdrachten

  • Korte verhalen die zich richten op vragen als: Waarom is het belangrijk om fouten te maken als je nieuwe dingen leert? Wat maakt mij uniek?


Kinderen leren met dit dagboek om te focussen op de goede dingen in het leven en elke dag kleine geluksmomenten te ontdekken. Ze leren fouten zien als een kans om zich te ontwikkelen, en ze `herstellen` sneller als ze falen. Ze gaan met meer veerkracht en moed door het leven. Voor kinderen vanaf 6 jaar.


Dominik Spenst, geboren in 1988, studeerde economie in Frankfurt, Bangkok, Barcelona en Paderborn. Hij kreeg een ernstig motorongeluk en moest vier maanden in het ziekenhuis doorbrengen. Deze ervaring veranderde zijn manier van denken over wat echt belangrijk is, en het idee voor Het 6 minuten dagboek werd geboren. Momenteel bouwt Dominik in Berlijn met een team verder aan zijn merk UrBestSelf, met als doel boeken te ontwikkelen waarmee mensen door te schrijven hun weg kunnen vinden naar meer geluk, productiviteit en aandacht.
Extra informatie:
Het 6 minuten dagboek
Hardback
200 pagina's
Met illustraties
Oktober 2021
469 gram
198 x 154 x 21 mm
EAN: 9789000379156
Spectrum

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen