Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Dominik Spenst,Het 6 minuten succesjournal
  • Dominik Spenst,Het 6 minuten succesjournal
Dominik Spenst,Het 6 minuten succesjournal
Het 6 minuten succesjournal
Met focus en ontspanning je doelen bereiken
Het 6 minuten dagboek
€ 16.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDe succesplanner voor iedereen die geen tijd heeft voor een succesplanner


Duizenden lezers van de bestseller van Dominik Spenst, Het 6 minuten dagboek, gebruiken zijn theorie van focus en dankbaarheid voor een gelukkiger, verrijkt leven. In dit nieuwe boek combineert Spenst mindfulness met productiviteit.
Concentreer je op de echt belangrijke zaken, voor persoonlijk en professioneel succes. In combinatie met het bewezen principe van zes minuten schrijven per dag zorgt deze planner ervoor dat je jouw doelen – stap voor stap, gewoonte voor gewoonte – constant en op lange termijn nastreeft. Bereik jouw eigen succes op professioneel en persoonlijk gebied, in slechts zes minuten per dag!


Dominik Spenst (1988) studeerde economie in Frankfurt, Bangkok, Barcelona en Paderborn. Hij kreeg een ernstig motorongeluk en moest vier maanden in het ziekenhuis doorbrengen. Deze ervaring veranderde zijn manier van nadenken over wat echt belangrijk is, en het idee voor Het 6 minuten dagboek werd geboren. Momenteel bouwt Dominik in Berlijn met een team verder aan zijn merk UrBestSelf. Hun doel: boeken ontwikkelen waarmee mensen door te schrijven hun weg kunnen vinden naar meer geluk, productiviteit en aandacht.
Extra informatie:
Het 6 minuten dagboek
Hardback
304 pagina's
Met illustraties
Augustus 2021
654 gram
222 x 143 x 29 mm
EAN: 9789000377527
Spectrum

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen