Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • George Saunders,Tien december
  • George Saunders,Tien december
George Saunders,Tien december
Tien december
€ 21.50

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Een onbeholpen antiquair die zichzelf voor de gek houdt; twee moeders die allebei het beste willen voor hun kinderen; een jongeman die het zwaar te verduren krijgt als hij wordt onderworpen aan een reeks farmaceutische experimenten die hem opgeilen, doen liefhebben en doen doden - dat zijn slechts enkele van de onvergetelijke personages die Tien december bevolken.
George Saunders schrijft over klassenverschillen, seks, liefde, verlies, vertwijfeling en oorlog. Tien december is de meest integere, meest toegankelijke en meest ontroerende bundel die George Saunders tot dusver heeft gepubliceerd.

George Saunders is een van de belangrijkste en oorspronkelijkste schrijvers uit het Engelse taalgebied en een onbetwiste meester van het korte verhaal. Eerder verschenen van hem de verhalenbundels CivilWarLand in Bad Decline, Pastoralia en In Persuasion Nation. Saunders publiceert onder andere in The New Yorker en McSweeney`s en werd in 2013 door Time Magazine opgenomen in de lijst van de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld.

`Al jaren probeer ik iedereen aan George Saunders te krijgen.` Dave Eggers

`Tien december is een warm en grappig boek. [...] Sommige verhalen dansen bijna van plezier.` De Groene Amsterdammer

`Tien december toont George Saunders op zijn grappigst, meest revolutionair en indringendst. Authentiek, altijd vindingrijk, en tegelijk diep menselijk.` Jennifer Egan

Extra informatie:

Paperback / softback
November 2013
380 gram
190 x 140 x 29 mm
EAN: 9789057596810
Podium Uitgeverij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen